More Website Templates @ TemplateMonster.com. November12, 2012!

Jaap van Lagen

begon met auto racen in 1998 in de Citroën Saxo Cup Challenge die hij gelijk won. In 1999 weet hij die prestatie niet te evenaren en wordt tweede. In 2000 en 2001 werd hij kampioen in de Nederlandse Formule Ford. 2003 is voor hem een succesvol jaar, hij wint de Formule Volkswagen competitie en de Dutch Drift Challenge. Hij heeft in 2007 een contract gesloten met Team Bleekemolen om in de Porsche Supercup te rijden.

Rob Kamphues

We kennen Rob Kamphues allemaal wel. Van de televisie. En dan vooral van het zondagavondprogramma ´De Reunie´, waarin hij ironisch genoeg op zoek gaat naar bijzondere verhalen van personen die elkaar vaak sinds de schooltijd niet meer gezien hebben. Het gaat daarin vaak over dromen die wel of niet zijn uitgekomen. Daarmee wist Rob één van zijn langgekoesterde dromen al jaren geleden in vervulling te laten gaan, namelijk voor de TV werken. Maar Rob had nog één hele grote droom: autocoureur worden. Na in zijn jeugd een aantal jaren te hebben gekart en afgelopen tijd in Seat’s en Volkswagen’s wat Endurance-races te hebben gereden was het echter meer hobby dan een daadwerkelijke vervulling van zijn droom.

info volgt z.s.m.

Robert Doornbos

Robert is voormalig Formule 1- en racecoureur voor Team Minardi USA in de Champ Car World Series. Robert Doornbos was het laatst actief als rijder van A1 GP-team Nederland in de A1GP Series en in de IndyCar Series